Handelsbetingelser

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR MuRaj WEBSHOP

MuRaj webshop sælger til både privatpersoner og erhvervsdrivende.

1. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

MuRaj I/S
CVR: 27629555
Vesterheden 9
8800 Viborg
Email: info@muraj.dk
Telefon:  +45 71 35 31 86
Hjemmeside: www.muraj.dk

2. BESTILLING OG ORDREBEKRÆFTELSE

Køb hos Muraj.dk  gennemføres ved at følge disse trin:

 1. Find den eller de varer du ønsker at købe

2. Indtast antal varer og tryk "Læg i kurv" 

3. Tryk "Gå til kassen" og indtast dine personoplysninger

4. Vælg levering og betalingsform

5. Læs og godkend vore salgs- og leveringsbetingelser

6. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet - betalingsside åbner

Kunden har på ethvert tidspunkt indtil købet er godkendt, mulighed for at vende tilbage og rette ordren.

Præsentation af varer og priser på Muraj.dk er ikke at betragte som bindende tilbud fra Muraj.dk. Der er derfor ikke indgået en bindende aftale med Muraj.dk, før kunden har modtaget en ordrebekræftelse. 

Muraj.dk tager forbehold for udsolgte varer, mellemsalg, tekniske fejl, pris - og korrekturfejl, typografiske fejl, eventuelle afgiftsændringer, manglende leverancer fra leverandører og andre forhold, som måtte forhindre opfyldelsen af en ordre.

Muraj.dk opbevarer ordrebekræftelsen, og det er muligt at se tidligere ordrer Muraj.dk. Ønsker kunden at modtage en kopi af sin ordrebekræftelse, skal kunden sende en e-mail til info@muraj.dk eller kontakte MuRaj på tlf. nr. 71 35 31 86

 3. PRISER OG BETALING

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) inklusive moms og andre afgifter. Den samlede fragtpris oplyses forud for godkendelsen af det samlede køb. 

På Muraj.dk kan der betales med Dankort - og andre gængse betalingskort/betalingsformer. Der tages ikke gebyr i forbindelse med betalingen. 

Betalingen trækkes tidligst på det tidspunkt, hvor varen/varerne afsendes til kunden.

4. LEVERING OG FRAGT

Vores normale leveringstid beregnes til 3-5 hverdage.

Leveringstiden regnes fra kunden har modtaget ordrebekræftelsen, medmindre andet er angivet. Hvis kunden bestiller varer, som midlertidigt er udsolgt eller ikke kan leveres inden for 3-5 dage, vil kunden blive informeret via e-mail med oplysning om forventet leveringstidspunkt. Ønskes en vare ikke leveret på grund af forlænget leveringstid/restordre, har kunden naturligvis mulighed for at afbestille varen.

Varer afleveres via Post Danmark eller GSL på deres betingelser.

Fragtpris på styks godslevering er gældende for levering til fastland og brofaste adresser i Danmark, medmindre andet er angivet. Fragtpriser på pakker der leveres med Post Danmark gælder hele Danmark. 

Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark "Carry On" (Fly) gældende rater.

5. FORTRYDELSESRET

Kunden har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor kunden eller en af kunden angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får varerne i fysisk besiddelse.

Udøvelse af fortrydelsesretten

For at udøve fortrydelsesretten skal kunden meddele Muraj.dk (se kontaktinformationer under pkt. 1 ovenfor) sin beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev, fax eller e-mail). Kunden kan benytte den nedenstående STANDARD FORTRYDELSESFORMULAR, men det er ikke obligatorisk. Kunden har også mulighed for at udfylde og indsende fortrydelsesformularen eller en hvilken som helst anden utvetydig meddelelse på Muraj.dk’s hjemmeside (www.Muraj.dk). Hvis kunden anvender denne mulighed, kvitterer Muraj.dk’s omgående på et varigt medium (f.eks. pr. e-mail) for modtagelse af en sådan meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis kunden sender sin meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet. 

Følger af fortrydelse
Hvis kunden udøver sin fortrydelsesret i denne aftale, refunderer Muraj.dk’s alle betalinger modtaget fra kunden, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af kundens eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som Muraj.dk tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor Muraj.dk har modtaget meddelelse om kundens beslutning om at fortryde denne aftale. Muraj.dk gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som kunden benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre kunden udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges kunden ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Muraj.dk kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil Muraj.dk har modtaget varerne retur, eller kunden har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

Kunden returnerer varerne eller afleverer dem til den Muraj-butik, der fremgår af ordrebekræftelsen uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor kunden har informeret Muraj.dk om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis kunden returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Kunden hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Kunden skal selv betale omkostningerne til at returnere varen. For varer der kan sendes retur med Post Danmark (op til 20kg) vil omkostningerne normalt følge Post Danmarks til enhver tid gældende priser. For varer der returneres med fragtmand/lastbil er returomkostningerne mindst kr. 500,- og normalt ca. kr. 500,- til 1.500,- afhængig af, hvor varen skal afhentes i Danmark, varens vægt, omfang, mængde og karakter. De faktiske omkostninger til returfragt kan variere fra dette. 

Der gælder ingen fortrydelsesret for tjenesteydelser og for varer, der er fremstillet efter kundens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

6. REKLAMATION

Der ydes reklamationsret på varer købt hos Muraj.dk i overensstemmelse med købeloven. 

Såfremt kunden modtager en forkert vare eller varen er defekt ved modtagelse beklager vi naturligvis og udbedrer fejlen hurtigst muligt. Muraj.dk ombytter og fremsender straks en ny vare til kunden, når den forkerte eller defekte vare er modtaget retur. Kundens rimelige udgifter vedr. forsendelse og forsikring af pakken refunderes direkte til kunden via bankoverførsel.

Kunden opfordres til straks ved modtagelsen og inden varerne tages i brug sikre sig, at disse er korrekte og mangelfri, herunder at antal/mængder stemmer overens med faktura/følgeseddel. Henvendelse omkring reklamation skal ske til info@muraj.dk  og skal meddeles inden rimelig tid efter, at forbrugeren har opdaget manglen. Købelovens frister for reklamationer er gældende.

Såfremt der foreligger en mangel ved varen vil denne blive ombyttet eller pengene tilbage afhængigt af manglen og kundens ønsker. Købelovens mangelregler finder anvendelse, og kunden har de rettigheder der fremgår af denne.

I henhold til returnering af smykker, så må plastik emballagen ikke være brudt.

Visse varer der sælges af Muraj.dk kan være omfattet af en yderligere leverandørgaranti. Sådanne leverandørgarantier ydes af leverandøren til kunden, og garantibestemmelserne (eller henvisning hertil) leveres sammen med produkterne. Hvis kunden ønsker at udnytte en producentgaranti, skal kunden tage direkte kontakt til producenten som beskrevet i garantibestemmelserne. Muraj.dk indestår ikke for disse producentgarantier. Kundens rettigheder i henhold til købeloven (overfor Muraj.dk) berøres dog ikke af en eventuel producentgaranti.

7. FORBEHOLD

Informationer på Muraj.dk kan ændres uden varsel. 

Bemærk at produktbilleder på Muraj.dk, kan være vist med tilbehørsprodukter, ekstraudstyr eller andre varer, der ikke er inkluderet i prisen. 

Muraj.dk forpligter sig ikke til at imødekomme krav/ønsker angivet anført i "Evt. besked"-feltet om fx. levering på bestemte tidspunkter og kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle følgeskader, tab, projektforsinkelser m.v.

Muraj.dk forbeholder sig retten til, at afvise ethvert krav i den forbindelse.

8. PERSONOPLYSNINGER (PERSONDATA) OG COOKIES

MuRaj, CVR-nr.: 27629555, Vesterheden 9, 8800 Viborg, er ansvarlig for de oplysninger kunden afgiver til Muraj.dk. 

Muraj.dk gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre kundens bestilling, og med henblik på at kunden kan se sin webshop-ordrehistorik - herunder navn, adresse, tlf.nr., e-mail og de varedata, som vedrører kundens ordre. 

Oplysningerne anvendes til at udføre ordren og til at give kunden den service kunden forventer.

Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil ikke blive videregivet til tredjepart. Muraj.dk anvender dog underleverandører (databehandlere) til ekspedition af ordrene. 

Kunden kan når som helst blive slettet fra databasen ved at give besked til muraj.dk pr. telefon eller e-mail.

Som registreret hos muraj.dk har kunden altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og kunden har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om kunden, samt til at få slettet eller berigtiget forkerte oplysninger. Kunden har også ret til at klage til Datatilsynet.

Når kunden besøger muraj.dk lagres informationer – såkaldte cookies - om at kunden har været på websitet. Oplysningerne anvendes til, at muraj.dk kan give kunden mere specifik og relevant information når kunden besøger websitet.

9. OPHAVSRET

Indholdet på muraj.dk er ophavsretsligt beskyttet og tilhører MuRaj I/S. Artikler, billeder, tekst og illustrationer stilles til rådighed for læsning/visning og må ikke reproduceres, ændres eller kopieres. Kunden må dog gerne printe enkelte kopier eller tage en kopi i digital form til privat brug. 

Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig aftale med muraj.dk . Kontakt Muraj  på Tel: +45 71 35 31 86 eller skriv til info@muraj.dk.

Overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.